Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Jedna a byla hloupá, druhá šeredná a třetí taky učitelka.

0 0
možnosti
Foto

I u mnoha dalších léků zjistíte, že někomu na stejnou chorobu pomohou, jinému ne. Co třeba antibiotika? Předpokládat, že když na podebraný palec pomohl Frantovi framykoin, musí pomoci také Pepovi, je naivní.

Např. penicilin, který je jinak osvědčený, může někoho zabít - vyvolat anafylaktický šok.

Nic není na 100%. :-)

10 0
možnosti
LJ

L75u78d87ě94k 16J85a31š49a

22. 1. 2022 18:55

WOW, skvělé! Víte ale vy, kolika lidem jste vzala chuť do života? Kolik lidí žilo jen proto, aby světu dokázali, že covid není, je jen rýmička, že to je výmysl lobby, že tam je čip, že to je jen hra aby firmy vydělávaly? A kolik z nich - tzv. odpíračů napevnio a na 1000% věřilo, že ivermectin je účinný, ale že ho lékaři nedávají protože by se covid (ten co neexistuje) vyléčil a schválně ho lidem nedávají? A kolik z těch odpíračů to denně psalo do všech možných článků kja mto šlo? Uf, ti dostanou šok - ale hlavně vás budou nenávidět a hledat, co je na vás špatného.

7 10
možnosti
Foto

Fascinuje mne, jak člověk s absolutně nulovým rozhledem dokáže ( podle něj ) zesměšnit někoho jiného. Zatímco udělá hlupáka pouze ze sebe.

Zkuste mi vysvětlit, proč Ministerstvo zdravotnictví SR schválilo Ivermektin na pro léčbu COVID 19.

Opravdu jsou to takoví hlupáci?

Opravdu Profesor doktor Ivan Schréter, CSc., z Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteuera, Klinika infektológie a cestovnej medicíny, který o registraci požádal je takový hlupák a neví- na rozíl od vás -že Ivermektin je antiparazitikum?

Opravu si myslíte, že na Ministerstvu zdravotnictví SR, které jej schválilo, jsou jen takoví hlupáci, kteří vám nesahají ani po kolena?

3 0
možnosti
Foto

Ta korelace se "vzdelanim" bohuzel dokazuje, ze vetsina lidi ma tituly v nejakych pseudooborech ... Nemyslim, ze nekdo vzdelany v prirodnich/technickych vedach by na invermektin skocil ....

0 0
možnosti
Foto

Ti kdo předepisovali, nebo léčili své pacienty invermktinem, alespoň léčili. Ti ostatní přestali léčit. Snad proto se ti lékaři, co léčit chtějí, začínají sdružovat, pořádat konference s cílem: Neškodit a léčit.

7 2
možnosti
IS

Vzhledem k běžnému účinku té šmakulády se o moc víc čekat nedalo. Snad u prvních variant viru, co vzácně přešly v onemocnění střev.

0 2
možnosti
Foto

Tak pokud si vzpomínám tak tu pastu pro koně nechal s velkou slávou dovést do Česka Babiš, aby zachránil národ...

0 12
možnosti
LH

Tak to si vzpomínáte špatně, Invermectin je normální lék.... Jen někteří méně inteligentní používali pastu pro koně.... Babiš přivezl lék, protože byl kritizován že zde není k dostání.....

6 0
možnosti
RN

Doufám, že i s ostatními zdravotními problémy se obrací na MVDr.

0 0
možnosti
Foto

Někdy je to i úspěšnější. :-)

1 0
možnosti
Foto

Dočetl jsem po achylovu patu...

0 0
možnosti
Foto

Díky za upozornění, už je to opraveno ;-). Čeština popravdě není můj obor. Vlastně s ní díky dyslexii docela zápasím a stojí mě to hodně energie soustředění tam ty chyby neudělat, přesto se občas stane.

2 0
možnosti

Na umělkyni vyčerpávající !

0 0
možnosti
MS

Ale oni přece jsou koňové a krávy. Takže v aplikaci nevidím problém.

4 2
možnosti
VV

;-D jak to napsat, nejak uz tu sice nejsou a a tak se na to mleko uz zeptat nelze.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4247x
Jsem učitelka a výtvarná umělkyně. Mám ráda humor, píši fejetony, povídky a příběhy ze života. V poslední době píšu také o závažnějších tématech, jako jsou dezinformace, hoaxy a hlavně jejich příčiny. Velmi mě trápí současná situace - vzrůstající agrese lidí vůči zdravotníkům, přátelé, kteří se zamotali do sítě konspirací a nedokážou se z ní dostat ven... V mých článcích můžete očekávat srovnání aktuálních událostí s historií, často vycházím i z průzkumů veřejného mínění nebo oficiálních statistik.

Seznam rubrik